Clicky

KSV Rumbeke 10 - 2 US Ploegsteert-Bizet

Wedstrijd Beloften op vrijdag 27 oktober 2023 om 20:00

Verslag wedstrijd

Vrijdagavond 27 oktober 2023 was er op het Rumbeekse Sportpark een gezellige drukte. In de namiddag en vooravond was er de Warmathon georganiseerd de Rumbeekse Scholen ‘De Vlieger’ en ‘De Verrekijker’. Om deze dag af te sluiten werkten de beloften hun competitie wedstrijd af tegen de rode lantaarn in de reeks ‘US Ploegsteert-Bizet’.

Vanaf het eerste fluitsignaal weerklonk in de Rumbeekse arena konden we al na 5 minuten de netten doen trillen via Lorre. De vreugde was van korte duur, amper na 3 minuten lag de gelijkmaker in het mandje (1-1). KSVR bleef niet bij de pakken zitten en kon onmiddellijk antwoorden via, jawel, opnieuw Lorre deed de netten trillen op Rumbeke (2-1). De bezoekers gaven niet op en zochten hoe ze ons pijn konden doen, maar helaas onze gasten gaven geen krimp en konden fraai voetbal op de mat brengen. In minuut 19 kon Lorre zijn hattrick tegen de netten vlammen (3-1). KSVR bleef doorgaan op hun elan en in minuut 24 daverden de grondvesten van Rumbeke opnieuw, deze keer kon Dylan zijn goaltje mee graaien (4-1). We gingen de rust in met een voortreffelijke 4-1 voorsprong.

Supporters zaten nog niet allemaal op hun plaats of Lorre kon zijn vierde van de avond in het mandje droppen (5-1). Ploegsteert-Bizet bleef kranig en kon enkele keren dreigen, maar onze defensie en goalie gaven geen krimp. In minuut 74 met volle overgave en energie kon H. Laconte de 6-1 tegen de netten knallen. Enkele minuten later werd Dylan het laantje ingestuurd en had de 7-1 aan de voet en huppe deze lag te blinken in het mandje. Kort kon E. Gouwy de 8-1 tegen de touwen knallen nadat Svenneke een prachtige assist afleverde. Ploegsteert kon 2 minuten later ook nog eens een goaltje meepikken (8-2). Kort voor affluiten een prachtige actie, zoals uit de boekskes, waardoor E. Stevens met een heerlijk kopballeke het leer in het mandje kon koppen (9-1). Om af te sluten op slag van het einde een vrije trap voor KSVR. Svenneke nam deze voor zijn rekening en hupla zo zet hij ook zijne stempel op de match en werd de dubbele cijfers een feit met resultaat een 10-2 overwinning.

Proficiat gasten, volgende week vrijdag 3 november 2023 gaan we richting KSK Beveren-Leie, om 19u30 zal het fluit signaal weerklinken.